Sunday, June 14, 2015

Cine este stăpânitorul acestei lumi rele şi muribunde? (II)

Există un mod de a transfera un drept de a acţiona în numele altcuiva şi aceasta este o procură, o împuternicire legală făcută prin notar. Cel împuternicit are puteri depline în numele celui care l-a împuternicit când procura este generală şi nu limitată doar la o anumită situaţie.

Aceasta a făcut Adam cu Satana, l-a împuternicit să acţioneze în numele lui şi specia umană a ajuns vasala acestui înger decăzut. Creatorul lumilor a respectat decizia lui Adam de a se alia cu Diavolul şi a oferit timp speciei noastre spre a vedea dacă această colaborare este una viabilă şi fructuoasă pentru toţi cei implicaţi în aceasta.

Poate că vă întrebaţi dacă am dovezi biblice care să susţină teoria aceasta şi dacă faceţi aceasta este foarte bine. Am să dovedesc cu Cartea Adevărului că într-adevăr ce spun se bazează pe aceleaşi Scripturi folosite şi de Maestrul şi Mântuitorul meu, Maiestatea Sa, Domnul Iisus din Nazaret.

În cartea numită Iov sunt anumite versete care spun cumva indirect că Satana a fost delegat să reprezinte Terra de către Adam.

Iov 1:6-8

"Fii lui Dumnezeu au venit într-o zi de s-au înfăţişat înaintea Domnului. Şi a venit şi Satana în mijlocul lor. Domnul a zis lui Satana: 'De unde vii?' 
Şi Satana a răspuns Domnului:'De la cutreierarea pământului şi de la plimbarea pe care am făcut-o pe el. Domnul a zis lui Satana: 'Ai văzut pe robul Meu Iov? Nu este nimeni ca el pe pământ. Este un om fără prihană şi curat la suflet, care se teme de Dumnezeu şi se abate de la rău.'"




Sunt ferm convins că mai există şi alte planete locuite în vastul univers creat de Dumnezeul meu. Mai sus cred că este descrisă o adunare a unui consiliu universal cu reprezentanţii tuturor planetelor din univers. Creatorul lumilor ştia de unde vine Satana însă întrebarea era pe cine reprezintă el la acea întâlnire. Diavolul a spus că reprezintă Terra şi nu a fost mustrat pentru aceasta deoarece acolo spunea adevărul, la acel subiect. El a primit împuternicire de la Adam ca să acţioneze în locul omenirii la nivel universal şi spre a reprezenta specia noastră.

Va urma

No comments:

Post a Comment